top of page

 0KAH

juf Julie

Julie.JPG
Picture1.jpg
Picture3.jpg

Welkom in de peuterklas bij juf Julie.

 

Zo spannend! Jullie kleuter start in mijn klasje. Jullie kleuter leert niet alleen mij kennen want op woensdag werk ik niet en komt juf Elke in de klas staan. Juf Elke komt ook andere momenten in de klas om groepjes te ondersteunen. Dan hebben we ook nog juf Cindy, de kinderverzorgster. Zij komt dagelijks helpen in de klas voor de verzorgende taken en leuke activiteiten te doen. 


Wat een belangrijke stap in deze hele nieuwe en onbekende wereld. De eerste stap in onze schoolloopbaan. Hier maken we allemaal nieuwe vriendjes en onze klaspop Jules is er eentje van.

In de klas leren we allemaal nieuwe dingen, zo gaan we stempelen, scheuren, plakken en fijn samen spelen. We leren zelfstandig te worden door zelf naar het toilet te gaan, de handjes te wassen, onze jas zelf aan te doen, op te ruimen, onze beurt af te wachten en nog veel meer...

In onze klas is de belangrijkste stap om zich goed te voelen, zich te kunnen ontplooien en het gevoel krijgen dat je hier welkom bent. Een warme en persoonlijke aanpak, zodat elk kind maximale kansen krijgt.


Kortom de wereld rondom ons ontdekken. Hier experimenteren we heel veel want van proberen kun je leren!

​Groetjes,

Juf Julie en juf Cindy 0KAH 

Picture2.jpg
BS - FLORALIA - MET SLOGAN1.png
bottom of page