top of page

3 KAH 

juf Cilla 

Afbeelding6.jpg
Afbeelding5.png
Afbeelding4.png
Afbeelding3.png

Welkom in onze klas. Fijn dat jij er ook bent!

Goed voelen en een hoge betrokkenheid vinden we hier heel belangrijk. Een plek, waar je jezelf kan zijn, in al je glorie. Een plek voor JOU! Van jou!

 

We spreken de interesses en leefwereld van jouw kindje aan. De grote stap naar het eerste leerjaar komt dichterbij. Zo spannend!

 

Nog steeds staat spelend leren centraal, ook in de derde kleuterklas. In elke speelhoek worden er steeds situaties gecreëerd waarin de kleuters ervaringen en ontdekkingen opdoen. Deze momenten bruisen van leerrijke dingen en grootste leermomenten. Kleuters worden uitgedaagd om op ontdekking te gaan in de derde kleuterklas.

 

Want wat je zelf ontdekt, kan je beter onthouden! Ik help je kleuters opgroeien tot ‘doe-kindjes’. We brainstormen, we proberen uit, we evalueren, sturen dingen bij. Gaan opnieuw aan het proberen, leren van elkaar…zoeken informatie op…

 

 

 

 

Hierdoor is jouw kindje helemaal klaar tegen het einde van het schooljaar, om die grootste stap te zetten, en voelt die stap plots als een huppelend vrolijk klein sprongetje naar het eerste leerjaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eentje om over na te denken Veel liefs, Juf Cila

Afbeelding1.jpg
Afbeelding2.jpg
BS - FLORALIA - MET SLOGAN1.png
bottom of page