3 KAH 

juf Cilla 

Welkom in onze klas. Fijn dat jij er ook bent!

Goed voelen en een hoge betrokkenheid vinden we hier heel belangrijk. Een plek, waar je jezelf kan zijn, in al je glorie. Een plek voor JOU! Van jou!

 

We spreken de interesses en leefwereld van jouw kindje aan. De grote stap naar het eerste leerjaar komt dichterbij. Zo spannend!

 

Nog steeds staat spelend leren centraal, ook in de derde kleuterklas. In elke speelhoek worden er steeds situaties gecreëerd waarin de kleuters ervaringen en ontdekkingen opdoen. Deze momenten bruisen van leerrijke dingen en grootste leermomenten. Kleuters worden uitgedaagd om op ontdekking te gaan in de derde kleuterklas.

 

Want wat je zelf ontdekt, kan je beter onthouden! Ik help je kleuters opgroeien tot ‘doe-kindjes’. We brainstormen, we proberen uit, we evalueren, sturen dingen bij. Gaan opnieuw aan het proberen, leren van elkaar…zoeken informatie op…

 

 

 

 

Hierdoor is jouw kindje helemaal klaar tegen het einde van het schooljaar, om die grootste stap te zetten, en voelt die stap plots als een huppelend vrolijk klein sprongetje naar het eerste leerjaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eentje om over na te denken Veel liefs, Juf Cila

Contact 

© Copyright 2020 by BS FLORALIA. 

Tel: 02/771.59.71

Fax: 02/772.90.31

Email : directie@bsfloralia.be

Adres

BS Floralia Floraliënstraat 29 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe