Sportsnacks

Kinderen en jongeren bewegen te weinig en hebben vaak slechte eetgewoonten. Dit leidt tot een minder goede fysieke conditie en overgewicht.  SportSNACK - Sportief Naschools-ACtieve Kids, geeft kinderen uit het basisonderwijs de kans te bewegen tijdens de naschoolse opvang.

 

 

Wanneer en voor wie?

* Alle kinderen van het eerste,tweede en derde leerjaar kunnen sportsnacks volgen op donderdag vanaf 15.35 tot 16.35 met juf Inge.

 

* De kinderen van het derde, vierde, vijfde en zesde leerjaar kunnen op dinsdag vanaf 15.35 tot 16.35 meedoen met Meester Gijs!

 

Prijs?

Prijs = 2€/les 

 

Hoe inschrijven?

Er worden steeds inschrijvingsformulieren uitgedeeld aan de verschillende klassen. Inschrijvingen en betaling gebeurt voor het ganse trimester.  Dit word aan de klasmeester/klasjuf bezorgt, in een gesloten enveloppe met het inschrijvingspapier volledig ingevuld!! Enkel indien het ganse bedrag is betaald en het inschrijvingspapier ingevuld is uw kind ingeschreven ! De lessen gaan enkel door met een minimum van 15 deelnemers en een maximum van 25!

Middagsport

In onze school hechten we veel belang aan het bewegen. Daardoor organiseren onze turn leerkrachten een sportieve middagpauze.

 

 

Wat en Wanneer?

* Donderdag middag : Voetbal Tornooi (1ste, 2de, 3de en 4de leerjaar) en/of trefbal tornooi (3de, 4de, 5de en 6de leerjaar) onder leiding van Juf Inge

 

* Dinsdag middag : Multi sport per klas onder leiding van meester Gijs.

 

Contact 

© Copyright 2016 by BS FLORALIA. 

Tel: 02/771.59.71

Fax: 02/772.90.31

Email : directie@bsfloralia.be

Adres

BS Floralia Floraliënstraat 29 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe